Startsida / Inlägg

Vad hade Jämtin på hjälmen?

av Jimmy Wixtröm

AJ_LVAndreas Jämtin gjorde ikväll sitt första VM-mål. När jag gick igenom bilderna efteråt upptäckte jag dock något annorlunda. Det satt en liten, vit tejpbit på hjälmen, som någon hade skrivit LV på med svart tuschpenna. Men varför satt den där?

Ja, efter min tid med Tre Kronor är jag nästan övertygad om hur det har gått till. Någon i laget har förmodligen skojat lite med Jämtin på träningen och satt dit ett LV (Louis Vuitton) märke på hans hjälm och därefter glömt bort det hela. Sedan när matchen drog igång har ingen heller lagt märke till det, och det var först nu efteråt när jag kollade igenom mina bilder som jag fick syn på det. Härligt med lite humor, men jag tror nog ingen hade räknat med att det skulle sitta kvar även under matchen.

mini
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB