Startsida / Inlägg

HairBell update!

av Carina

Fick en läsarfråga som påminde mig om att jag faktiskt glömt skriva en recension om HairBell schampo och balsam!

Hej!
För en tid sedan berättade du i bloggen att du testade hairbell shampoo och balsam. Jag undrar hur det gick? Deras hemsida lovar ju guld och gröna skogar men känns som att jag litar betydligt mer på din recension av fenomenet!
Hoppas på svar 🙂
Vänliga hälsningar
Sofie

Och här kommer mitt svar!

Hej Sofie!
Tack för ditt mail! Jag måste ju självklart skriva ett omdöme! HairBell är, i mina ögon, bara lurendrejeri!! Jag använde både schampo och balsam enligt instruktionerna men håret växte inte fortare på något vis, så köp det inte! Bilderna i reklamen är förmodligen manipulerade. Satsa på ett bra kosttillskott istället… 😉 Tack för påminnelsen!
//Carina

Jag saknar ju mitt långa hår från tiden innan jag fick cancer så jag provade produkterna under en månad.. Ingenting hände! Så alla ni som går och funderar på om HairBell funkar.. NEJ, det funkar INTE! Vitaminer, mineraler, proteiner, inpackning, och extensions ger dig ett friskt, hållbart, fylligt och långt hår. Inget annat än så länge! Kämpa på!

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB