Startsida / Inlägg

Precious!

av Carina

Smycken och klockor för miljoners triljoner! Jag lånar gärna smycken när jag gör beautyplåtningar, så mässan Precious är ett måste varje år! Så mycket vackert och dyrt! Träffade många bekanta ansikten, både nya och gamla vänner från förr! Annika Duckmark har jag känt i säkert 20 år! Konstigt för vi är väl inte mer än 29 båda två..!?!

IMG_2160.JPG Kolla in Annikas blogg HÄR!
Shieldmaids Anna Odebäck och jag är instagram vänner sedan länge, och jag har haft hennes designade ring varje dag sen jag skaffade den. Titta på bilden med glittriga naglar från igår, på långfingret sitter den!

IMG_2159.JPG IMG_2154.JPG
 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barasotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB