Startsida / Inlägg

Föreläsning med Alex Schulman

av Carina

Frilansfinans bjöd in till en föreläsning om livet som frilans. Alex Schulman berättade om sitt liv i frilansträsket från flopp till flopp till flipp… Till flopp och sen flipp igen, nu enormt framgångsrik med pappapodden tillsammans med Sigge Eklund Så budskapet var att inte ge upp även om du misslyckas. Plötsligt händer det! Roligast var när han berättade om hur han blev kallad att inställa sig hemma hos högsta chefen på Aftonbladet där ytterligare två andra högt uppsatta chefer också väntade på honom, bla Jan Helin som nu är chefredaktör på Aftonbladet, och uppmanades att sluta blogga. Han hade förolämpat en av bladets medarbetare å det grövsta.. Så Sveriges då mest lästa blogg lades ner! Bäst man passar sej alltså..

IMG_3068-0.JPG IMG_3069.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB