Startsida / Inlägg

Jag mår bra!

av Carina

Tänkte på en sak idag på väg till jobbet.. Jag mår verkligen bra nu! Jag har haft en del riktigt tuffa år de senaste sju åren, med en massa elände. Blandad kompott av skilsmässa, arbetslöshet, ekonomiska bekymmer, stressrelaterade sjukdomar och bröstcancer. Men jag kan ärligt säga att jag idag är precis där jag vill vara. Jag har två fantastiska barn, som faktiskt verkar tycka detsamma om mej (iallafall för det mesta) ett jobb som jag älskar, och mitt hem känns äntligen som HEMMA. Mina barn har egna rum, jag har en gullig liten trädgård och alla moderniteter man kan önska. Så jag tycker att det är så passande att jobbet jag gjorde idag var som modell för tidningen Må Bra. För jag MÅR SÅÅÅ BRA!

IMG_3268.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB