Startsida / Inlägg

Malou efter tio

av Carina

Programmet tar upp så mycket olika ämnen så varje gång jag jobbar med Malou lär jag mej jättemycket! Malou är en så viktig person för mig, hon har stöttat mig i många svåra stunder och pratar varje gång vi ses om vilken otrolig resa jag gjort sen vi gjorde en fotografering för snart åtta år sedan. Den här bilden togs då och är en av hennes absoluta favoritbilder!

IMG_2832.JPGFoto Lena Koller

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB