Startsida / Inlägg

Världens skönaste schampoo!

av Carina

Sóley heter ett isländskt hudvårdsmärke med ekologiska produkter. Jag har fått prova några av produkterna, bland annat ett schampoo. Diana som driver Märkbart Fair Beauty berättade för mej att hon inte ens behöver använda balsam efteråt för håret blir så mjukt och fluffigt. Jag tyckte att hon vara galen, mitt hår är så sönderfrätt av blonderingen jag gjorde för två år sen så jag avfärdade hennes nonsens. Tills jag stod där i duschen och tvättade håret. Helt jävla amazing! Håret är så mjukt efter schamponeringen att jag bestämmer mej för att skippa balsam. Sagt och gjort, håret torkar och det är så fint! Ni måste bara prova!

IMG_2932.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB