Startsida / Inlägg

Årets första pressevent!

av Carina

 

Hotell Diplomat en grå trist torsdag första atbetsveckan i januari. Min första ”arbetsdag” om man nu kan kalla det det. Mingla med skönhetsredaktörer och beautybloggare, titta på krämer, Afternoon Tea. Ja, jobbigt..

 

 

IMG_3555 IMG_3556 IMG_3557 IMG_3558

Vi får veta att dr Brandt var med och skapade och godkände botox, att han uppfunnit kanyler speciellt så att man klarar sig med ETT stick istället för flera. 5% av kvinnor vågar göra ett ingrepp, så doktorn bestämde sig för att göra produkter för de andra 95% av kvinnor baserade på kliniska studier i sitt institut.

Dr Waugh heter en annan läkare som forskar fram en kräm med botoxliknande egenskaper. Den kliniska studien har dr Brandt hand om och den beräknas finnas i handeln 2016. Tillsammans har de båda läkarna nu skapat ”Needles No More” som vi får titta på idag. Produkten kommer att finnas i butik inom den dryg månad och priset landar strax under tusenlappen. Köpställen är NK, Sephora, Eleven.se och hos mina vänner på beauty.theyouway.com titta in!

Julie pratade mycket om hur man applicerar krämer och påpekade hur viktigt det är att klappa in i huden istället för att smörja fram och tillbaka.

Citat från Dr Brandt som är svenskättling; ”Jag använder ju mer botox än Cher och Madonna tillsammans!” Han köper mest botox av alla i världen och skämtar om att det mesta är till honom själv, en liten del är till hans kunder! Blir till att testa denna dyrgrip..

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB