Startsida / Inlägg

Priceless!

av Carina

Jag sitter ganska ofta och letar inspiration på youtube. Söker på till exempel ”Long Hair Updo” eller ”Updo bridal” det finns hur mycket som helst!! I mitt dagliga arbete behöver jag kunna variera frisyrerna på mina programledare och gäster. De flesta har ju faktiskt inte någon klippt frisyr utan det är ”mellanmjölk halvlångt uppklippt” för det mesta. Förvånansvärt många kommer med SKITIGT hår ska ni veta! Så då behöver jag ha ett gäng olika snabba frisyrer i min reportoar som jag kan slänga ihop på under tio minuter. Så igår när jag satt och slösurfade med tvn på i bakgrunden så hittade jag denne fantastiske man! Martin Parson! Han är heeeelt underbar!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB