Startsida / Inlägg

Hudanalys hos Jabushe

av Carina

Kicki och jag fick prova på hudanalys. Med ultraljud ser man ner i hudens lager och kan då bedöma vilken kondition huden är i.  Hudterapeuten som hjälpte oss förklarade väldigt tydligt vad alla fält och olika färger på bilden betyder och vad man kan göra för att stoppa åldrandet, återuppbygga celler och på så vis hålla sig fräsch. Ny forskning visar att ca 30% är arv och resten har med solen och levnadsvanor att göra när det kommer till hudens åldrande. Jag gick en modellkurs tillsammans med bla Emma Wiklund 1988 då jag var 16 år gammal och då fick vi lära oss att det inte var ok att sola när man jobbar som modell. Så då gjorde jag inte det. Hudterapeuten läste av min hy och sa att enligt hennes sätt att bedöma ålder så är jag runt 35 år gammal. Wiihoo sa jag som just fyllt 44! 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB