Startsida / Inlägg

#proteingröt frukostmöte

av Carina

Imorse var jag bjuden till Nordic Wellness där bästa Malin Nylén från Aftonbladet Wellness hade samlat ett stort gäng bloggare och hälsoinspiratörer för ett pass yoga och frukostmöte där nya Proteingröt stod för frukosten. Det var ett  både roligt och tufft pass som coola Vevve bjöd på! 

    
 (Foton från Proteingröt) Jag fick kämpa på bra med min dåliga rygg.. Men det var skönt efteråt! Alexander har jag känt i många år, men visste inte att han nyligen startat upp Superfuel AB tillsammans med tre andra, så det var roligt att se honom koka gröt till alla tjejerna! 

    
 Vi fick välja tillbehör själva, jag tog blåbär, hallon, torkat äpple och mandelflingor. MUMS! Gröten är baserad på havre och råg, innehåller ca 20% protein samt 6% chiafrön (omega3). Ett perfekt alternativ när man som jag inte har så mycket tid över på morgonen. Vem lagar gröt halv fyra på morgonen liksom? Då gröten är portionsförpackad har man alltid en komplett måltid med sig i väskan eller i bakfickan! Like a BAWS!! 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB