Startsida / Inlägg

Tillsammans mot cancer 2017

av Carina

Så kom äntligen galakvällen jag förberett mig för sen i mars! Så glad för Pamela som BESEGRAT hjärntumören! Fina tjejerna! Emy, Rania, jag, Jenny, Victoria och Soraya! Det var otroligt känslosamt när Magnus sjöng för mig och Emy! Jag och min vackra dotter på röda mattan!

 • Tjänstgörande redaktör: Mattias Kling, Tobias Johannesson, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB