Startsida / Inlägg

36 timmar med Leksand!

av Isabel Boltenstern

I morse ringde väckarklockan 04.00, och efter en snabb packning mötte jag upp min eminenta fotograf Therese Bosta på Stockholms Central. Tåget tog oss till Dalarna, och nu, tolv timmar senare, sitter vi i Leksands spelarbuss på väg till Ljungby.

Projektet vi håller på med heter ”36 timmar med Leksand”, och kommer resultera i en tvådelad dokumentär om klubben som toppar Allsvenskan – och går med bestämda kliv mot kvalserien. Än så länge har vi filmat en rundvandring i Tegera Arena, lunchat med Filip Forsberg och åkt buss i fem timmar. Resultatet kommer bli förbaskat bra – håll utkik!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB