Startsida / Inlägg

Premiär Anna Ankas julkalender

av Jan Helin

Om några timmar är det premiär på årets julkalender på Aftonbladet. Tidigare år har vi till exempel gjort julkalendrar i papperstidningen där vi öppnat en skåedespelarloge på Kungliga Dramatiska teatern varje dag från den 1 december fram till julafton.

I år har vi tänkt lite nytt. I år blir det en videoblogg. I år blir det Anna Ankas julkaldender! Ett nytt klipp varje dag med ett nytt budskap från Anna Anka varje dag fram till jul. Jag kan avslöja att det första kommer att handla om grisar.

Efter TV 3:s dokuserie Hollywoodfruar blev Anna Anka höstens stora mediafenomen och snackis i allt från fikarum till fina kultursoffor. Sådant ska en modern kvällstidning självklart göra julkalender av!

Ps. Ni som nu laddar vid mailen för att skriva om att jag nu omedelbart måste avgå eller begå harakiri, samt att världens och civilisationens förfall nu är ett faktum när Aftonbladet skojar med samtidsfenomen som Anna Anka. Eeeehhh… Shoot! 

 • Tjänstgörande redaktör: Emanuel Silva
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB