Jens Peterson

Jens Petersson bloggar om nöjesvärlden

Startsida / Inlägg

15.37

av Jens Peterson

15.37 Menyn är: Mozzarella med kaliforniska örter som aptitretare. Med aubergine och soltorkade tomater. Varmrätt är en duett: Biff med kronärtskocka och Sea bass med tryffelragu. Till dessert blir det olika versioner av choklad med hallon. Genomgående Dom Perignon champagne. Och vatten. Mums. 

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB