Jens Peterson

Jens Petersson bloggar om nöjesvärlden

Startsida / Inlägg

Fläsklandet

av Jens Peterson
eisbein.jpg

Det tyska köket känns som det minst vegetariska i världen.

Många grisar går åt när det ska lagas mat här. Allt används. Portionerna är stora.

Fläsk och fläsk och fläsk.

För många som återvänder till Berlin hör det till att starta besöket med Eisbein. Det ska vara en väldigt stor bit fläsklägg, med benet kvar, serverat med surkål och potatis.

För andra kan det mätta bara att titta på.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB