Startsida / Inlägg

Min dag som fashion model

av Johanna Paues, Berlin

I dag har jag modellat för en street style-grej som ska publiceras i en modetidning framöver. Visst serru. En annan har ju en så fantastiskt snygg och cool stil att den bara måste visas upp.

HAHAHAHA!

Me stylish? Nein. Jag har alltså inte shoppat ordentligt på hundra år. Trender hoppar jag på cirka tre säsonger senare än alla andra och även om jag tycker att det är kul med kläder är det inget jag prioriterar direkt, till vardags sådär. Jag brukar snarare satsa på en outfit och sedan har jag den. Typ varje dag. Tills kläderna går sönder. Och inte har det blivit bättre sedan jag flyttade till Friedrichshain där det räcker med att ha borstat håret för att, i jämförelse med alla andra, känna sig uppiffad.

Men hey, jag är inte den som säger nej till nya erfarenheter så det var bara att gräva djupt i garderoben och försöka få till något som kunde duga. Efter att ha provat ungefär allt jag äger gav jag upp och drog på mig mina vanliga gamla favoriter. Kanske inte den mest uppdaterade stilen i stan, men ändock en stil. Nämligen MIN. Ha!

streetstyle1

Vi var i Neukölln, på en snyggt klottrig gammal bro. Tanken var först att vi skulle vara på Tempelhof, ni vet den där flygplatsen som Hitler tänkte skulle bli världens modernaste och största, men det regnade lite för mycket för det. Bortsett från nazistvibbarna är förresten fältet framför flygplatsen ett superhärligt ställe som tydligen ska ha livat till sig ordentligt under helgerna på sistone. Någon sa att det nästan är lite som Mauerpark där nu, fast mindre kommers. Måste kollas upp.

Nä, nu ska den här modellen ta sitt mejkade ansikte och gå och jobba lite på Silo, bästa cofficet i stan. Under sminket döljer sig nämligen en schleten småbarnsmorsa som behöver mycket starkt kaffe.

streetstyle2

Glad fredag på er!

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB