Startsida / Inlägg

Död, blod och rockande rumpor

av Johanna Paues, Berlin
HORNS

Dragdrottningen som kunde rocka rockring med rumpan är nog det jag kommer ihåg bäst från hela halloweenkvällen. Jag var grymt imponerad, det är inte lätt att få till en snurr runt övre delen av låren och svanken, försök själva! Sedan kan förstås de starta rockringsminnena också bero på att uppträdandet var relativt tidigt på kvällen.

Vi var ju på sprillans nya klubben Horns and Hooves. Det var fullt ös med massor som hände på scenen. Det ena märkligare än det andra – sierskor,  dragqueens och sensuella ormmänniskor.Och så var ju förstås hela dansgolvet fullt av utklädda människor. Såhär såg jag och mina demonkompisar Hanna och Elsa ut.

spöken

 

Elsa var helt klart läskigast med sitt strimmiga ansikte. Klubben var bra, inte så stor vilket gav en intim känsla. Jag gillade den!

Resten av helgen har handlat ganska mycket om att samla ihop spillrorna av mig själv – den här småbarnsmorsan är inte helt van att vara ute och snurra på nätterna, förstår ni. Nu väntar en vecka full av jobb, jobb, jobb och – viktigt – murfallsfirande på söndag. Mer om det kommer!

 

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB