Startsida / Inlägg

Hitta till de coolaste butikerna – här är guiden

av Johanna Paues, Berlin

Jag är ju på semester just nu och hade egentligen lovat mig själv att hålla mig borta från datorn – meeen så såg jag att Adam, min trevliga resebloggarkollega här i Berlin, publicerat en jättebra guide till Hackescher Markts coolaste butiker och skönaste ställen att hänga på – och den vill jag inte att ni ska missa! Mitte är kul att hänga i, men precis som mycket annat här i Berlin gäller det att veta vart man ska gå för att det ska bli rätt.

Läs gärna resten av Adams blogg också, den är toppen.

Nu tillbaka till poolen och smidandet av planerna på att bli en yogi när jag kommer hem. Det slår aldrig fel – varje semester bestämmer jag mig alltid för att börja yoga. På riktigt, flera gånger i veckan. Kanske dags att göra slag i saken, eller vad säger ni? Det ska ju vara så himla… bra.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB