Startsida / Inlägg

Lavanderia Vecchia – den bästa medicinen mot gråa deppdagar

av Johanna Paues, Berlin

När det har regnat i nästan tre veckor i sträck och när man precis har genomlevt ett två timmar långt bankmöte (där man förstått cirka 60 procent av allt som sagts, apropå mitt inlägg om språkfrustration. Tack förresten för alla hejarop och alla liknande berättelser ni bjudit på i kommentarerna här och på Facebook!) – då är en  lunch på Lavanderia Vecchia  i Neukölln inte alls dumt. Snacka om humörförbättrare!

Tre enkla, med goda, rätter för bara 10 euro. I deras fina miljö dessutom. Med tvättlinorna och den lilla fontänen i mitten av lokalen. Det här stället är helt enkelt ett riktigt bra tips för alla er som behöver sätta guldkant på vardagen.

Förresten – apropå språkfrustrationsinlägget igen. Ni som missat min och Kristinas podcast om vår relation till tyskan: Lyssna på den här , eller sök på Berlinpodden och Tyskpodden på Itunes eller i er podcastapp.

IMG_0873_2  IMG_0868_2
Aftonbladet111
Foto: Hanna Skoog
Aftonbladet113
Foto: Hanna Skoog
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB