Startsida / Inlägg

Perfekt för småbarnsmorsan – technofest med start 06.30

av Johanna Paues, Berlin

Manolo Ty IMG_7691.2 (2) (1) Tillbaka från ett somrigt Sicilien i ett nästan lika somrigt Berlin, härligt! Och jag har massor av kul framför mig de närmaste veckorna. Till exempel: Jag ska ÄNTLIGEN få uppleva ett morgonrave.

Det är ju ändå rätt galet att jag, som ändå bor i en stad där det går lika bra att gå ut och klubba klockan åtta på morgonen som mitt i natten, aldrig har testat att dagsfesta tidigare. Inte minst eftersom jag är en sådan tant så fort det handlar om nattfester – jag har sedan tonåren svurit över att allt roligt jämt börjar så sent. Bättre att kalasa på dagtid eller åtminstone tidig kväll när man fortfarande är pigg ju. Ni hör. Tant.

Morning Gloryville har tagit Berlin med storm och vuxit lavinartat sedan fenomenet kom hit för något halvår sedan. Konceptet: En nykter fest som börjar klockan 6.30 på morgonen och pågår tills det är dags att gå till jobbet ungefär. Perfekt för oss småbarnsföräldrar ju!

Det kan inte misslyckas. Halv sju  på morgonen är en mycket bra tid för partaj. Och hör sen.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB