Startsida / Inlägg

PerPers potenta pasta

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Jag är vansinnigt förtjust i potatis, på längden och tvären, men ibland är pasta minst lika gott. Forne bråkstaken Paolo Roberto, numera hälsoguru och matlagare av fastrarnas mat, har sedan en tid ett eget pastmärke, Le Zie. Serien innehåller lite udda pastavarianter, alla väldigt goda. Men på senare tid har jag (tack vare PerPer) upptäckt Zetas grejer. Den här (var namn jag aldrig sett/hört förut) åt jag igår:

Skärmavbild 2014-01-21 kl. 11.17.04

Cavatelli låter mer som en ung, lovande mittfältare i Genua eller Fiorentina än en potent pasta, tycker jag. God var den i alla fall. Fyllig och rund smak, smakade kvalitet. Väl värd att hålla utkik efter i en matbutik nära dig.

  • Tjänstgörande redaktör: Jenny Åsell, Jennifer Snårbacka, Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB