Startsida / Inlägg

Äckligt före gott?

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Vad ska man egentligen dra för växlar av det här? 1) Att det faktiskt finns folk (20 procent av befolkningen) som stoppar i sig vilka smaker som helst bara maten är hälsosam? 2) Eller är det så att smaken alltid är nummer ett (som i mitt fall, fast det rimmar å andra sidan ganska ofta med att det är riktig mat, inga halvfabrikat eller slarviga råvaror), att man i andra hand tänker på näringsinnehållet och först i tredje hand på att att det ska gå snabbt? Jag har faktiskt svårt att tänka mig alternativ nr 1. Kan man verkligen stoppa i sig grejer bara för att de är nyttiga? Okej, någon enstaka gång kanske, men inte alltid, eller?

Skärmavbild 2014-03-03 kl. 09.07.54
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson och Kristina Jeppsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB