Startsida / Inlägg

Pärlhöna it is!

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Den fina lilla pärlhönan kommer i fokus igen:

Pressmeddelande

Bocuse d’Or i Lyon 27-28 januari 2015, Kock-VM, närmar sig med stormsteg. I dag fick de 24 tävlande kockarna reda på vilken huvudråvara som ska tillagas för kötträtten. 2015 års köttråvara är pärlhöna.

Huvudråvaran till fiskrätten presenteras i slutet av november, bara två månader innan tävling, vilket gör träningsperioden runt jul kritisk för Tommy Myllymäki som är favorittippad för guldet i Bocuse d’Or.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB