Startsida / Inlägg

Smaklökarna varvar upp

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Å herrejösses! Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer min gom och lökarna däri blir draperade av de godaste smaker. Hur jag kan veta det i förväg? Well:

”Varmt välkommen till Tommy Myllymäkis upplagning inför Bocuse d´Or!
Som en av få utvalda kommer du att få smaka på Tommys tävlingsmeny bestående av pärlhöna och bäcköring.”
Detta självklart av anledningen:
”Den 27 – 28 januari 2015 kommer 24 av världens främsta kockar att samlas i Lyon, Frankrike för att representera sitt land och tävla om den främsta utmärkelsen inom matlagning i världen guldpokalen i Bocuse d´Or – kock VM.”
Jag lovar återkomma med en rapport, men redan nu kan jag säga att det blir gott som få!
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB