Vad var det som hände?
avJag förstår precis hur Neil Armstrong kände sig den 21 juli 1969. Det är första jobbedagen efter ett jullov fullt av njutningsmedel och allt känns märkligt. Så vad har hänt under tiden, medan jag tuggade på julskinkor, vildsvinsstek (jag grillade ett ben med rosépeppar och enbär och det blev för jävla gott) och prinskorv och sög i mig rätt många snapsar och lika många julöl?
• Svenska Vinakademien och Munskänkarna utropar Vinets Dag 22 januari 2015
• En alldeles förträffligt intressant inbjudan:
• OLW lanserar nu en helt ny typ av chips – BIG CUT. Chipsen har en djupare räffla som gör att kryddan fastnar bättre på chipset och ger extra mycket smak. BIG CUT finns i smakerna Jalapeño Ranch samt Red Onion & Sourcream.
• IKEA-rätterna nu i Viktväktarnas ProPoints-modell. – Det handlar inte om att stämpla en rätt som nyttig och en annan som onyttig. Vi vill helt enkelt underlätta för alla som vill ha lite extra koll på sitt kaloriintag, säger Ann Holster, ansvarig för IKEA Food Sverige.
• Skreipremiär över hela Stockholm – den 15 januari serveras skrei både innanför och utanför tullarna.
• Bröd bakat på bönor och rotfrukter – resultatet av Fazers senaste innovation.
•••••••••••••••••••••••••••••
Lite gott blandat alltså. Sammanfattningsvis låter det som att det är business as usual och jag ser som fan fram emot ett splirrans nytt matår. Ska bara vakna till lite först.