Fest enligt rekommendationer

Min 50-årsfest.

Lite trögt med uppdateringar här men jag har haft mycket att stå i. Bland annat har jag fyllt år. 50!

En 50-årsdag är ju nåt man tänker på ett tag, och planerar för. När vi först blev hemskickade från jobbet, den 13 mars, föresvävade det mig inte att vi fortfarande skulle sitta hemma när det blev den 2 juni och min födelsedag. När påskresan norrut blåstes av minns jag att jag sa till mamma att ”vi siktar på min födelsedag, då kan du komma ner”. Men det tog väl bara ett veckor efter det tills vi insåg att det inte skulle bli så heller.

Någonstans tyckte jag det var lite skönt att slippa planera för en stor fest, av olika skäl hade jag ändå svårt att ladda för en sån. Men när det väl drog ihop sig kändes det väldigt tråkigt att inte få fira(-s) alls. Så jag bestämde mig för ett litet firande, anpassat efter rådande restriktioner: knappt 20 personer, utomhus i en park. Efter den kalla våren var vädergudarna med mig, i lördags blåste det lite i Stockholm men det var soligt och nästan 20 grader varmt.

Det var helt fantastiskt roligt att träffa vänner i grupp! Det var uppenbart att inte bara jag tyckte det, lilla gänget var nästan rörande glada över att få träffas, dricka lite bubbel och ja, ha lite fest.

När alla restriktioner en dag är lyfta tror jag vi har ett explosivt festande att se fram emot. Jag vet att jag gör det i alla fall.