Belysning

FABRIKEN | Torsdagstema | v 14

Idag bloggar Inspirationsfabrikanterna om belysning – kanske den viktigaste delen av inredningen i ett rum!?

Känsla
Min sambo vet inte om det, men han drar en lättnadens suck när jag kommer hem på kvällen och tänder några smålampor. Plötsligt känns huset bebott igen, och han kan inte förstå hur jag gör det.

Det som får mig att välja en speciell lampa när jag inreder är stämningen jag vill att den ska skapa i rummet, vilken känsla ska den stärka?

13_v14_belysning

Mys
Idag ska jag montera den här härliga lampslingan som också är den sista delen av projekt ”kontor blir till tv-spelshak”. En mys-magisk och naiv känsla av att vara på en riktig bio eller teater är det jag vill skapa.

13_v14_belysning2

 

Funktion
Självklart är funktionen en annan viktig faktor i planeringen av belysningen i ett rum. I vårt hem skiljer vi ofta på dom två och har olika lampor för olika ändamål. Fem för mys och två för funktion.

 

13_v14_belysning3

Mer belysning på Fabriken* idag >

* Fabriken är ett gäng glada inredningsbloggare som regelbundet bloggar under olika teman med inriktning på inredning, hus och hem. Tanken med fabriken är att tillsammans inspirera varandra och andra. Alla våra inlägg samlar vi på inspirationsfabrik.blogspot.se så att alla som vill kan klicka sig runt och fyllas av härlig inspiration.

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma