Egendesignad väggdekor!

Projekt ”Kontor blir tevespelshak” – Del 1

Det enda som inte växer i den här familjen är huset. Behoven förändras och just nu fantiserar vi om ett tevespelshak/filmhörna/kontor utanför vårt sovrum. Tanken är att barnen kan göra en liten paus där utanför och se morgontv eller pyssla på med annat en stund INNAN dom väcker oss.

Och att Pappi ändå ska ha kvar en liten plats att ställa sin laptop när han jobbar hemma. Fin tanke eller hur? :)

Retro bio
En annan tanke jag har är att göra det lite retro/bioinspirerat med samtidigt modernt och funktionellt. Och sån som jag är så börjar jag helt enkelt med det roligaste – väggdekor!

Fy fasiken vad snyggt det blev, om jag får säga så själv!

Kalla mig typografinörd eller kontrastknarkare, kalla mig vad du vill, men jag älskar grafiska element i inredningen. Och ser dom lite sådär funktionellt offentlig-lokal aktiga ut så gör det mig nästan knäsvag.

Enkelt att göra egen väggdekor
Designen har jag alltså gjort själv i datorn och sedan skickat digitalt till Reklamab, vårt lokala tryckeri. Och igår hämtade jag hem den här gigantiska siffran. Den var fäst mellan två plaster, en som skyddar klistret och en som håller ihop trycket under monteringen.

Jag kunde ju förstås inte vänta på Pappi med att montera den, och faktiskt så gick det superbra att montera själv med hjälp av ett vattenpass och min degskrapa.

Och visst blev det coolt?

Fortsättning följer…

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma