Fredagswrap

– 16 –

Jag hittar inga ord.

”Fredag igen”, ”äntligen fredag” och ”fredagsmys” känns så nedrans utnötta och dödstrista men vad fanken – det är ju äntligen fredag igen! Det ligger en halvfabrikatsdeg i min kyl för kvällens pizza och jag tänker inte ens skämmas, dags för fredagsmys!

Veckans DIY
Enkelt med washitejp – Cup cake toppers eller precis lika fina som tårtdekor!

cupcake_toppers

Sax, tandpetare och några rullar washitejp är allt du behöver.

 

Veckans länk
Block Font – Behöver du den så har du redan saknat den och då vet du precis vad jag talar om och kommer att vara mig evigt tacksam. Och fattar du inte vad jag surrar om så behöver du den sannolikt inte men Block Font är mitt veckans tips. Och den är gratis!

tips

Lasta ner Block Font här >

Veckans vill ha
Den här veckan har pappi spenderat i Oslo och idag är det hemkomst. Hemkomst från storstad = presenter.

Mammi vill ha en klädhängare till sin studio. Snälla!

vill_ha_2

Jo vi har pratat om den här förr, och ja visst kan man göra en själv, men vet ni vad som stoppar mig?

Jag har ingen gängmojäng.

Jag vill inte ha någon gängmojäng (eller jo det vill jag, men jag orkar absolut inte ta reda på hur en sån funkar), och ska det skruvas så behöver man gängor och det har jag inte.

När pappi är lite extra mild eftersom han roat sig med skumpa, kompisar, hotell, shopping, vaktelägg och sånt medan jag varit hemma och passat tre halvsjuka ungar så kan man passa på att önska sig den typen av saker. Kvinnlig list tror jag att det kallas, eller tajming.

Klädhängare Granit >

 

Veckans blogg
Min nya granne har ett helt fantastiskt hem! Jag har inte flyttat och det har inte hon heller, men Bettan bor i huset närmast skolan där vi hyr lokaler och från min studio kan jag vinka till hennes arbetsrum. Därav ”min nya granne”.

Jag kan inte låta bli att undra om det är en mening med det och om jag en dag kommer att få jobba tillsammans med denna fantastiskt kreativa kvinna?

Här är en liten smygtitt på hennes finfina hem. En bild lånad från hennes blogg Bland mormors gömmor.

blogg

Foto blandgommor.blogspot.se

Gå direkt till Bettans blogg Bland mormors gömmor här >

 

Veckans jobb
Den här veckan har jag och pappi påbörjat ett nytt och roligt projekt tillsammans. Vi jobbar bra ihop, han kan allt det jag inte kan och jag kan det där som han inte kan. Dessutom hör vi till de få par som klarar av att hålla sams när vi jobbar ihop också :)

jobb

Det här är den första och kanske viktigaste illustrationen i projektet och mycket mer än så vågar jag inte riktigt berätta ännu, men jag lovar att fortsättning följer!

 

Veckans nyhet
Våren har hittat till min pergola!

Det känns inte som så många dagar sedan jag lovade min svärmor att skotta ett litet hål så att hon kan sola på uteplatsen när hon kommer på besök den sista april.

nyhet

Men vet ni vad, den energin ser jag ut att kunna lägga på något helt annat. För äntligen har våren letat sig hit upp också och det med besked!

nyhet2

 

Nu är det bäst att skynda sig färdigt med vårstädningen för snart är innestöket både gömt och glömt. Jag längtar efter uteprojekt och annan skit under naglarna!

God fredag folkens!

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma