”Jag skulle aldrig odla”

Del 3

Kommer ni ihåg vart jag lämnade er sist?

Ruta 8 & 9 tror jag visst att det var. Att jag pratade om att inte ha så bråttom och att jag skulle återkomma efter middagar och festligheter…

odla

Jag hann väl typ skriva färdigt inlägget när jag fick veta att middagen var inställd och jag kunde fortsätta att köra jord.

odla2

Och eftersom att vänta inte är min starka sida så gjorde jag just det. Tio kärror matjord till upp för backen för att tömmas i lådorna och avrundas med en kall pilsner.

odla3

Och har man kommit såhär långt så är det ju omöjligt att avsluta! Från början var min tanke att preppa marken, måla lådor och få dom på plats för att sedan fyllas med jord och planteras nästa vår.

Men, varför vänta?

odla4

Det är ju så roligt när man äntligen börjar att se resultat. Dessutom visste jag ju att Granngården hade stor utförsäljning på sina växter! Så dagen efter tog jag bilen dit och fyllde den till brädden med citrondoftande mojänger, slokna ormbunkar och alla sorters vilsen persilja.

Och jordgubbsplantor fick jag en kasse av min mamma. Dom sköter jag som mina små bebisar och hoppas att dom ska hinna rota sig i höst!

odla5

Så hur fint blev det då?

Ja, det ska ni snart få se. Jag har lite småpyssel kvar, men fortsättning följer!

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma