Pynt och praktiskt i köket

Så spenderar jag 30.000 kr på IKEA – Del 10

Vi är rörande överens om vispar och sånt här hemma. Man kan aldrig ha för många. För visst är det irriterande när det man ska ha är smutsigt!?

mjolsikt_etc_2

Om jag skulle få obegränsat med pengar för att göra om mitt kök idag, då skulle det bli ett komplett industrikök. Inte för att det är trendigt, utan för att jag vill ha golvbrunn, en handdusch som fungerar och travar med redskap på öppna hyllor. Och tänk att kunna steka fyra pannkakor samtidigt!

Drömma får man.

Men nu är det ju inte så att jag har obegränsat med pengar, och egentligen så tycker jag väldigt mycket om det kök vi har. Att jag dessutom har valt att spendera presentkortet vi vann i tävlingen om ”Sveriges charmigaste hem” på köket gör vårt nuvarande ännu bättre.

Pynt och praktiskt i köket

Pynt och praktiskt i köket stod högt på önskelistan, och för mig är det två sidor av samma sak. Är det inte praktiskt så vill jag inte ha det framme, och ska det stå framme så är det ett krav att det är snyggt också.

Rostfritt mot mitt svart kakel tycker jag är både snyggt och praktiskt, så det fick det bli en del av på vår shoppingrunda.

mjolsikt_etc_3

Vill du se mer om tävlingen eller hur jag spenderat presentkortet så kan du klicka här >
Redskapen är från Ikea och dom hittar du här >

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma