Skiss 1 – Utbyggnad

Nu börjar nästa resa!

Kan detta vara sant?

Det känns verkligen som att Heidi på Dreams & Coffee har läst våra tankar. Det första utkastet på utbyggnaden känns nästan overkligt bra, och då är detta bara början på vår resa. En skiss med mycket kvar att arbeta på, men vad underbart att se möjligheterna!

Från 20-tal till New England

 

Detta är vad jag fantiserade om redan innan vi köpte huset. Jag skissade och ville visa min man (ha, där sa jag det – ”min man”) att huset hade potential. Porch, spröjsade fönster och vit liggande panel. Nu har Heidi gjort våra tankar till en ”verklig” bild, och jag tror absolut att vi är på gång med nåt bra!

Och tvättstugan i skiss nr 2, vilken dröm! Så mycket förvaring att jag får lust att gråta av lycka :)

Förslag 2 - tvättstuga BI helgen har jag lovat att vi ska försöka återkomma med lite tankar så att hon vet vad hon ska jobba vidare på nästa vecka.

Jag har redan en del idéer om att kanske göra huset lite mindre amerikanskt genom en annan typ av fönster, kanske skippa fönsterluckorna och att ha murstocken i klassiskt tegel.

Förslag 1 - kontor o läshörna B

Bildfiler från Dreams & Coffee

Vi drömmer om full takhöjd i änden av den nya flygeln, men är det nödvändigt? Ja, den fantasin håller jag fast vid så långt jag kan!

Var ska den nya grovingången vara?

Hur löser vi bygget mot den stegrande tomten?

Hur stora ska de små rummen vara?

Många frågor och det är som sagt bara början på vår resa!

Fortsättning följer…

Under kategorin ”Vi bygger ut” hittar du alla tidigare inlägg som handlar om vår till- och ombyggnad. Vi bygger ut >

 

 

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma