Tjejhelg, Kilaforskog och ett sent inlägg

Glad första advent!

Sitter vid köksbordet något rådlös, massor med jobb men ingen bilnyckel. Pappi är på gymmet och med sig har han förmodligen tre set med nycklar, en till sin egen bil och två till min.

Jag får försöka att vara effektiv från laptopen här hemma i köket istället. Men med en dator som inte är min och utan mejl, skrivare eller ens mina egna programvaror krävs det mer kreativitet än jag var beredd på en måndagsmorgon som denna.

Jag börjar helt enkelt med ett blogginlägg…

Det blogginlägget som egentligen skulle postas i lördags, när jag istället smet iväg till vår årliga tjej och barnhelg i skogen utanför Kilafors. Där hade vi mys och dåligt internet, en bra kombo för minisemester – en dålig kombo för nya blogginlägg.

Glad första advent förresten! Har ni tänt ett ljus? Det har inte vi.

Image (27)

Jag glömde det igår, och idag har jag stressat på för att hinna till jobbet i tid. Men nu sitter jag ju här och börjar helt enkelt med ett blogginlägg…

Detta börjar i och för sig att likna ett eget blogginlägg i mängden text jag vet att min genomsnittsläsare orkar läsa. Säkert har det också gått 20 minuter redan och pappi borde vara både uppvärmd och hunnit med minst en muskelgrupp.

Kanske jag ska tända det där ljuset? Eller ska jag göra ett nytt inlägg av det där som egentligen skulle postas i lördags?

Vad tyst det är i huset, jag kan inte tänka. Igår undrade Snorpan hur tråkigt vi egentligen hade innan vi fick barn. Det undrar jag också, ibland.

Jag gör ett nytt blogginlägg.

Det här får vara det inlägget då jag önskar er en glad första advent i efterskott och en trevlig måndag i förskott, ha en fin dag!

Fler blogginlägg från Knaada

Senaste artiklarna från Härligt Hemma