Startsida / Inlägg

Power-Jive

av alexherman

Thats right! Power-Jive haha, det är så jag känner. Man hade hört igenom programmets säsonger genom åren att ”det skulle vara så himla jobbigt”, ”måste ha kondition”, ”folk går ner massor i vikt”. Hittills hade jag faktiskt inte alls känt av detta speciellt mycket, jag trodde jag var i toppform för detta. Tills vi fick Jive haha! Det är som att hoppa hopprep samtidigt som man ska göra sparkar. Fruktansvärt rolig dans, den ser till och med rätt lustig ut (vilket passar mig desto bättre). Men man kan bara göra hela vårat nummer ett par gånger med full fart, jag orkar inte mer haha!? Mjölksyra i låren attackerar mig innan vi ens kommit halvvägs in i träningspasset. Jag har inte riktigt fått kläm heller på när man ska ta i och slappna av, jag spänner benen hela dansnumret igenom och det håller verkligen inte. Men nu är det ju dans nummer 3, vilket innebär en lyxig resurs för min del.. lyft och hopp 😉 Såhär såg jag och Jeanette ut efter dagens 3 timmars pass.

Screenshot_2015-03-10-17-13-26-1

Tröjan gick till och med sönder idag haha!

IMG_20150310_190127-1

Det kändes som en självklarhet att varva Jiveträningen med lite Tango tillsammans med Simon. Det vart på vårat egna sätt. han har ju Tango denna Fredag, men man börjar ju bli nyfiken vad Simons dansare Maria verkligen har lärt ut för steg när det ser ut såhär för oss..

Screenshot_2015-03-10-21-00-53-1
Arkiv
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB