Startsida / Inlägg

strålande dag

av alexherman

YES idag är det en strålande dag! Först repade vi alla i studion på stora scengolvet 3ggr var. Sanslöst vettigt med just 3 gånger haha, första gången är alltid trasslig, sista gången kändes sjyst! Quickstep är så vansinnigt snabbt bara, om man missar något liteti stegen så är det mycket svårare att komma tillbaks än i en lugnare dans. Men det såg grymt ut från alla paren idag, en hög nivå helt klart! Och nu kan man ju åka ut ur programmet nästa gång… GULP! Läskigt på riktigt!

HAHA kolla bilden jag tog från träningssalarnas kök under vår lunchpaus, när jag klickade på fotoknappen var det ett rent och snyggt kort men ROCK’N’ROLL-POWER-NANNE KASTADE sig in i bilden och hann exakt i tid hahah! Hon är en riktig krut-tant! Säg inte att jag kallade henne tant bara haha.

20150304_131252
Arkiv
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB