Startsida / Inlägg

Bali!

av Lovisa de Geer
alilavillasuluwatu-pool-02 alilavillasuluwatu-cliff-edge-sunset-cabana-1 alilavillasuluwatu-onebedroom-pool-villa-cabana alilavillasuluwatu-pool alilavillasuluwatu-reflecting-pool-lobby alilavillasuluwatu-threebedroom-villa-villa

Det här hotellet vinner pris, efter pris, efter pris. Det förvånar mig inte ett dugg! Först av allt så ligger det ju på underbara Bali. Dessutom balanserar det på en klippa. Inte nog med det, förutom 64 himmelska villor, hängbroar och ett gäng saltvattenpooler finns även underbara solcabanas. Ett extra plus till att till och med väggarna på villorna går att öppna för att man ska kunna maxa utsikten. Självklart får du inte missa ett besök i spa:et och restaurangen Warung.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB