Startsida / Inlägg

Bästa utsikten från mitt sovrumsfönster!

av Lovisa de Geer
IMG_8172 IMG_8176

Äntligen är jag framme i La La Land! Hur mycket jag än reser så tycker jag fortfarande att det är lyxigt att flyga. Att bara få läsa tidningar, titta på film och sova ikapp i timmar händer mig inte så ofta. Hade dessutom lyxen att få flyga ett av British Airways nya superplan. Jag gillar BA- proffsig personal och alltid bra mat.

Väl framme i LA förvånades jag över att det var så kallt. Alla minishorts och bikinis som trängdes i min packning kändes ju lite fel. MEN!  imorse så vaknade jag till 20c och strålande sol. Som sig bör inleddes LA- veckan med att inta solposition vid poolen och givetvis i sällskap av ett lass med bildande tidningar. Och ni vet väl- inget LA utan Kardashians ”tan extender”.  Nu ska det solas.

Förresten. Erkänn att utsikten från mitt sovrumsfönster är rätt svårslagen!?

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB