Startsida / Inlägg

Jag har hittat mitt paradis!

av Lovisa de Geer
IMG_8484 2 IMG_8479 IMG_8483 2 IMG_8476

Nu är jag incheckad i paradiset! Som jag har tjatat om att få besöka och bo på Shutters on the Beach i Santa Monica. Och vad värt det har varit! Shutters on the Beach ligger precis som det låter mitt på stranden. Först åt jag lunch på Coast Beach Café som blickar ut över havet. En hamburgare och en popcorn sundae slank ner innan det var dags att låna cyklar och hoja runt i Santa Monica.

Är du i krokarna så måste du besöka Shutters on the Beach. Om inte annat för att få känna lite sand mellan tårna.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB