Startsida / Inlägg

Los Angeles!

av Lovisa de Geer
shutters_welcome_bicycle shutters_welcome_exterior_beach_twilight

Bokat och klart! Nästa vecka sticker jag till Los Angeles. Jag har varit där förut men känner inte riktigt att jag har koll på staden. Ett ställe jag vill checka in på är det här hotellet! Ser det inte helt underbart ut? Har du några tips? Maila mig gärna på lovisa@worldcitizen.se!

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB