Startsida / Inlägg

Los Angeles!

av Lovisa de Geer
shutters_welcome_bicycle shutters_welcome_exterior_beach_twilight

Bokat och klart! Nästa vecka sticker jag till Los Angeles. Jag har varit där förut men känner inte riktigt att jag har koll på staden. Ett ställe jag vill checka in på är det här hotellet! Ser det inte helt underbart ut? Har du några tips? Maila mig gärna på lovisa@worldcitizen.se!

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB