Startsida / Inlägg

Det här lämnar jag inte Verbier utan!

av Lovisa de Geer
IMG_8720

Det där med att gå i butiker när man är på skidort är inte riktigt min grej. Jag är nöjd med såväl långkallingar som goggles och min skidmundering. Men det finns ett ställe. En liten butik där jag totalt tappar omdömet! Det är på La Chaumière- ostbutiken. På flera kilometers avstånd börjar det vattnas i munnen. Väl inne i butiken låter jag näsan domna av innan jag långsamt närmar mig ostdisken. Sing Hallelujah! Jag står där länge, släpper fram folk som står bakom och köar. Tillslut bestämmer jag mig. Tittar på mina ynka slantar i plånkan. Det här stället är värre än det största bankrånet. Men så värt det.

IMG_8723

En minibit Tryffelbrie och några torkade köttbitar senare går jag därifrån. Så lycklig. Fast med lite ångest. Men det är så värt det. Väl hemma får alla smaka. Men det måste ätas med andakt. Annars får man flytta ut.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB