Startsida / Inlägg

Ett proffstips innan avfärd!

av Lovisa de Geer

Det där med flygplansmat brukar ju vara en ren chansning.Det kan ju vara en riktig höjdarupplevelse men som vi alla vet kan det även vara motsatsen.  Bästa knepet tycker jag är att grunda med en riktig braklunch innan man sticker. Den här gången blev det en bättre burgare på Riche.

image 2

Vid första anblicken kan ju min packning tyckas vara lite skum. En paljettstass, en rutig kostym och en glittrig silverhatt. Kan ni gissa var jag ska?

IMG_8805 2
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elin Wieslander och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB