Startsida / Inlägg

Kalla mig gärna Grillmaster!

av Lovisa de Geer
bild kopia 2

Om ni undrar varför jag ser så nöjd ut? Mitt helgprojekt var att bygga en hemmagjord smoker. Till min stora förvåning så lyckades jag! Kan ha varit med lite hjälp från min något händigare pojkvän. Men visst blev den fin!? Nu ska jag ”smoka” till jag svimmar. Chili och koriander marinerad lax, torr-rubbade ribs, beer can chicken och lite annat smått och gott står på menyn.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB