Startsida / Inlägg

Shop til you drop i New York!

av Lovisa de Geer
31438373

 

Jag får många frågor om New York här på bloggen. Var ska man bo? Vad ska man äta? Och var hittar man den bästa shoppingen!?

Om du är i New York i några dagar kan jag varmt rekommendera dig att hoppa på bussen på Port Authority (42nd St & Eighth Ave) för att ungefär en timme senare sätta sulorna i asfalten på Woodbury Common Premium Outlet. Det finns nog knappast ett enda märke som inte är representerat här. Chloé, JCrew, GAP och Ralph Lauren är fyra av de hundratals butiker du hittar.

Priserna är bra. Eller jätte bra! Sist jag var där var jag så stressad att resten av busslasten skulle hinna lägga vantarna på allt snyggt så jag öste ner allt jag hittade i en stor korg. Resultatet blev en hel drös av grejer i fel storlek, ett gäng med presenter men framförallt galet många nya  plagg, skor och väskor.

Men jag lovar dig att du inte behöver jogga dig igenom Woodbury Common. Nej, sikta in dig på en tid som du ska åka hem. Addera sedan några extra timmar till det. För jag kan garantera att du kommer vilja stanna. Länge!

 • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Tobias Johannesson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB