Startsida / Inlägg

Cupcake bankomat någon?

av Lovisa de Geer
image           bild lånad av www.sprinkles.com

Glöm att handla i affären! Och hemkörning är så last season! Nej det senaste är att få dina cupcakes levererade från bankomaten. Ja, du läste rätt. En cupcake-bankomat är precis vad amerikanska Sprinkles har lanserat.

Tidgare har du hittat Sprinkles omtalade cupcakes i Los Angeles och Las Vegas men nu öppnar de alltså upp den femte kakbankomaten i New York. Sugen? Sväng förbi 61:st och Lexington. Du kan beställa fyra cupcakes eller kakor åt gången. Välj muffin till dig eller till din hund! Exakt, du kan beställa muffins till din hund. Ja, vad är det man brukar säga? Bara i USA eller?

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB