Startsida / Inlägg

Ett av mina absoluta paradis på jorden

av Lovisa de Geer

ÄNTLIGEN! Nästan ett års väntan är över! Detta är mitt absoluta paradis på jorden. Marstrand, som jag har längtat! bild 5

Det pirrar i hela kroppen när jag ställer mig på linfärjan, Lasse Maja, från Koön till Marstrand.

IMG_9336 2

Nu väntar ett gediget påskfirande. Jag gör aldrig något halvdant när det kommer till saker man kan fira. Kan det firas – så ska det firas ordentligt. Här ska det lagas påskmat, letas alldeles för många ägg, titta på påskbrasan, dricka snaps till allsång av Karusellen, Jungfru skär, gå till Bergs Konditori, ta tusen promenader runt ön och inviga både Grand Hotels restaurang Tenan och Wärdshusets omtalade bar till tonerna av Twisted Sister ”We’re Not Gonna Take It”. Men framförallt ska jag bara njuta av att vara med älskade lilla familj. Glad Påsk.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB