Startsida / Inlägg

Happy Weekend!

av Lovisa de Geer
bild

Borta bra men hemma bäst!Lika mycket som jag har längtat efter att packa upp min resväska efter nästan en månad on the road, har jag längtat efter att få öppna min egen kyl och duscha i min egen dusch. Men mest av allt har jag längtat efter mina kompisar! Jag älskar att hänga, gärna dygnet runt. Middag på Taverna Brillo där det var mycket som skulle avhandlas. Den ena oväsentligheten avlöste den andra. Skratten likaså. Vidare till Bernies på Nosh and Chow och som om det inte vore nog så avslutades kvällen på Wall. Bästa gänget och hänget <3 @gryforssell @thomasmolin @bolle78 @keeingrosso

// Love traveling but I have to admit that I love spending time with my friends back home! This weekend: dinner at taverna Brillo, drinks and dancing at Bernies and a nightcap at The Wall. Phu!

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB