Startsida / Inlägg

Kasta loss på Lasta!

av Lovisa de Geer

Det är på nattklubben Lasta det händer! Lasta är en nattklubb på en av pråmarna. Min personliga favorit. Riktigt bra musik och extra pluspoäng att man är utomhus. Påminner lite om Reina i Istanbul tycker jag.

IMG_0864

Veronica och jag innan vi klev ombord. Lite märklig drinkmeny om du frågar mig- eller?

IMG_0875 IMG_0871 IMG_0867

Försökte mig på att spela in en liten teaser för att förmedla den sköna stämningen. Inte helt säker på om jag lyckades. Men kul var det i alla fall! Ett annat ställe jag kan rekommendera är Freestyler.

// Checking out the nightlife. Make sure to visit the nightclub Lasta and while you’re at it swing by Freestyler too.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB