Startsida / Inlägg

A Montauk Storm please!

av Lovisa de Geer

imageVill du synas och bli sedd? Gärna i flip-flops och en Panamahatt? Dude, the Surf Lodge är stället för dig! Här samlas alla boho-chica och surfälskande  New Yorkers. Här är stämningen mañana mañana fast med en stor dos av party.

Kitta upp dig i hotellbutiken Surf Bazaar innan du hoppar på militärtrucken som tar dig ner till Ditch Plains Beach för den perfekta vågen. När din karriär som Kelly Slater wannebe är över så är det dags för picknick på trädäcket på hotellet. Hotellet är för dig som uppskattar liv och rörelse. Om inte så är öronproppar en god idé- Middag äter du på australienska mästerkocken Chris Rendells restaurang Byron. Missa inte deras lobster rolls. Kvällens drink? En Montauk Storm såklart! Glöm inte att reservera ditt rum i tid. Hotellet har enbart 19 rum. Se till att tima en av de många, bra, konserterna.

// Getting Ready for Montauk. Make sure to check in at The Surf Lodge. But make your reservation in time. Kick back and relax with a Montauk Storm. Have fun!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB