Startsida / Inlägg

Den perfekta resväskan!

av Lovisa de Geer
IMG_5213 IMG_5215 IMG_5216

På Storgatan 18 i Stockholm hittar du The Outlet. Här har jag gasat förbi många gånger. Spanat, känt och klämt på den perfekta väskan till överkomligt pris. Idag kunde jag inte hålla mig. Inför min Indienresa var det dags för en ny väska, i lite mer praktisk tappning.  Det blev en brun Lexon rullväska. Perfekt inför mina äventyr.

IMG_5225

Någon gång i framtiden ska jag se till att designa den perfekta resväskan. Jag vet precis hur den ska se ut och vad som ska finnas i redan nu. Stay tuned.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB